Zo niet!

 

Met ontsteltenis kennis genomen van het feit dat het bestuur van de Partij voor de Dieren, een partij waar ik notabene lid van ben, partijvoorzitter Sebastiaan Wolswinkel vanwege aanhoudende meningsverschillen over de te volgen koers uit de partij heeft gezet.

Wolswinkel is door de leden van de partij democratisch tot voorzitter gekozen. Meningsverschillen over de te volgen koers dienen aan de leden te worden voorgelegd, waarna daar op een congres over wordt beslist.

Het tussentijds eigenhandig royeren van de voorzitter door de rest van het bestuur vind ik een gotspe.

Ik denk over mijn lidmaatschap na.

6 reacties op “Zo niet!

  1. Nee, niet nu, eerst stemmen! De vraag rijst naar de relatie van deze actie met het vertrek van Marianne Thieme. Daarmee zeg ik dus niet dat ik denk dat er een verband is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s