11 reacties op “Vogels in de achtertuin/birds in my backyard

  1. Lekker gevarieerd en erg leuk om naar te kijken. Ik vond de boomklever al heel wat tussen de mezen en de mezen. Zo’n prachtig puttertje zie ik niet. Wel zo’n likkebaardende vogelliefhebber 🙂

  2. We hebben ongeveer dezelfde verzameling, denk ik… 🙂 Heerlijk, toch! Ik heb wel als ’n extra wat kauwen en ondertussen ook een koppel eksters… en één koppeltje merels… dat wordt oppassen voor de merels tegen de broedtijd… En af en toe ook een gaaitje.

    Met de laatste foto bleef ik er wel bijna in. 😀 Ik heb hier al ’n half jaartje terug een vinnige poezendame die mij heeft geadopteerd… (Verloren, weggelopen? Niet gechipt, eigenaars niet te achterhalen…) En die kijkt ook zo!… Een geluk dat ze wel voor het grootste deel wit is met hier en daar wat zwart, een zwart kopje en zwarte staart… goed zichtbaar voor de vogels, dus!… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s