Afbeelding

Meifoto’s

bladsnuitkevers

Sinds ik de trotse bezitter ben van een macrolens – of eigenlijk moet ik zeggen: van een setje tussenringen, want daar begon het mee – heb ik veel meer oog voor de wereld van de insecten. En hoewel ik altijd mijn best doe ze keurig op naam te brengen, bezie ik ze toch voornamelijk met een esthetische blik. Want sommige zijn echt oogverblindend mooi, andere daarentegen weer adembenemend lelijk. Neem nou zo’n maartse vlieg, of een grote dansvlieg: echte lillekerds šŸ™‚

6 reacties op “Meifoto’s

  1. Een waarschuwing is niet nodig, je maakte in het verleden ook al insectenfoto’s maar toch … Pas op want het is heel verslavend.
    Wat lelijk of mooi is dat is vooral een persoonlijke mening haha. De foto’s zijn in elk geval mooi en goed gelukt.

  2. Lieve mensen, ik heb een droevig bericht voor jullie. Mijn grote lief, Ed Mather, is helaas op 27 juli na een kort ziekbed overleden. Hij heeft de tijd gehad om nog goed afscheid te nemen en nog te spreken met aantal vrienden. De crematie was op 3 augustus. Lieve groet, Lydia Lousberg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s