Een paar nieuwe macro’s

8 vleesvlieg

Hoewel ik ook deze keer weer mijn best gedaan heb alle beestjes goed op naam te brengen, zijn vergissingen nooit uitgesloten. Ontdek je een fout? Zeg het dan!

Klik voor een diapresentatie op een thumbnail, en vervolgens op F11.

11 reacties op “Een paar nieuwe macro’s

  1. een heerlijke serie, Ed, echt van genoten. Ik weet zelf weinig namen. Dit is de eerste kolibrievlinder, die ik aardig vind. dat ligt niet aan de foto, maar aan de vlinder. hoewel heel bijzonder, wint hij het voor mij niet van de meeste gewone vlinders. Hagedis krijg ik dit jaar niet op mijn pad, evenals de kikker, nou ja…zo af en toe, maar te weinig naar mijn zin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s