3 reacties op “aalscholvers

  1. ‘k Heb lang geaarzeld of ik deze foto wel zou plaatsen: hij is gemaakt in Blijdorp en dieren uit de dierentuin horen wat mij betreft niet op een site met natuurfoto’s. Maar anderzijds vind ik hem zelf ook wel grappig, dus voor deze ene keer dan toch maar..

    Knip- en plakwerk? Nou ja, bijna niet, maar eerlijk is eerlijk: van de aalscholver in de rechterbovenhoek heb ik de kop wat moeten draaien om het plaatje niet te bederven. Of zoals de grote Duitse filosoof Hegel al zei: als de werkelijkheid niet in overeenstemming is met de Idee, des te erger voor de werkelijkheid! Soms zet ik om esthetische redenen de realiteit een beetje naar mijn hand. Of dat geoorloofd is of niet, wel daarover zou je lang kunnen discussiëren. Van mij mag het, zolang. je maar open en eerlijk bent over wat je doet

  2. Het is jouw eigen website en jouw eigen foto dus mag je doen wat jij wilt, ik zag het aan de witte nekveren. Die rechtsboven zijn nl. exact hetzelfde als die in de linkerbovenhoek. En ik dacht ook die 2 rechtsonder, die hebben dezelfde wangen. Ik doe zelf ook regelmatig wat fotoshoppen hoewel ik die nooit voor mijn website gebruik….behalve op hyves, dus ik zie het wel. Maar je hebt het wel heel goed gedaan. Eigenlijk is dat toch ook een vorm van kunst. Digitale kunst zeg maar. Je moet toch enige creativiteit in je hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s