Knobbelzwanen

knobbelzwanen

Nu Koning Winter aan het einde van de week, zij het wat aarzelend nog, opnieuw zijn intrede lijkt te willen doen, hebben we weer wat meer kans op mooie winterse tafereeltjes. Zoals van deze vlucht knobbelzwanen die ik in december 2010 fotografeerde in Amelisweerd.

Klik hier voor een grotere afbeelding

11 reacties op “Knobbelzwanen

 1. Ja …een beetje helder weer daar zitten we op te wachten. Deze foto is bijkans een schilderij.
  Maar ….waarde mister Ed …….waar is de foto die ik gisteren in mijn reader zag verschijnselen? Van een piepjong Edje…….
  Er gebeuren hier vreemde dingen.
  * over kin wrijf *

  • Ja Eveline, je bent niet de enige die constateert dat hier merkwaardige dingen gebeuren. Hogere machten zijn er echter niet in het spel. Het komt doordat ik een beetje twijfel over wat ik met dit blog wil: alleen maar foto’s, of toch een wat gevarieerdere content met ook teksten en eventueel wat liedjes? Dat leidt tot een wat grillig uploadgedrag.

 2. Zo’n sneeuwlandschap oogt toch meteen een stuk vriendelijker dan de grijze landschappen waarmee we het nu al een tijdje moeten doen. Je hebt een mooie diepte in deze foto weten te leggen.

  Volgens mij is niet het grillige uploadgedrag dat de argeloze bezoeker op het verkeerde been zet, maar het onverbiddelijke delete-gedrag van de twijfelende beheerder dezes … šŸ˜‰

  • Tja, dat is vrees ik de spijker wel op de kop. Het een vloeit denk ik uit het ander voort. Ik realiseer me natuurlijk ook dat met het deleten van een posting ook eventuele commentaren of opmerkingen van bezoekers verloren gaan. Ik kan me goed voorstellen dat dat irritatie wekt, en zal daarom proberen hier in de toekomst wat zorgvuldiger mee om te gaan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s