Afbeelding

Een vleugje winter

Voor een diapresentatie even op een foto (+ F11 op je toetsenbord) klikken.

Foto’s kunnen ook op volledige grootte bekeken worden: de optie vind je tijdens de diapresentatie in de rechter benedenhoek.

 

 

13 reacties op “Een vleugje winter

  • Nee hoor, ‘k fotografeer gewoon door het raam. Trouwens, om je helemaal jaloers te maken 🙂 : ook het winterkoninkje en ’t vuurgoudhaantje laten zich in mijn tuintje met enige regelmaat zien. Alleen leverde dat tot nu toe geen toonbare foto’s op. Misschien komt het nog.

   Nogmaals: beterschap!

 1. Geweldig! Dat zie ik toch echt niet door het raam.
  Ik weet niet wat het is, maar ik zie steeds minder vogels in de tuin, hoewel er wel voer is. Misschien is het lekkerder bij de buren 🙂

 2. Volgens mij train je die beestjes om te poseren… 😉

  Ongeveer de zelfde samenstelling als bij mij, trouwens… Ik heb wel (eindelijk) ook terug twee merels (mannetjes – als daar geen vrouwtjes bijkomen, wordt dat niks, vrees ik…) een specht die ik meer hoor dan zie, een gaai die soms langskomt en regelmatig een hele bende kauwen… 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s