Afbeelding

I´ve been for a walk …

… on a winters day

Gisteren een stukje gewandeld langs de Kromme Rijn richting Bunnik. Heerlijk weer: het kwik amper boven nul en een lekker winterzonnetje. Een vleugje winter. Zo voelde dat dus vroeger, toen we van opwarming en klimaatcrisis nog niks wisten. Ik koester dit soort dagen, ze worden zeldzaam … Hier een paar vogeltjes die ik onderweg ontmoette, en waar ik dan toch weer blij van word 🙂

En nog iets waar ik blij van word  🙂  🙂   :

https://www.partijvoordedieren.nl/news/koe-hermien-en-zus-gered-door-cowfunding-pvdd

5 reacties op “I´ve been for a walk …

  1. Van zo’n koude maar mooie dag kun je heerlijk opkikkeren en ook van de foto opbrengst. Nr. 7 is erg mooi warm gekleurd en nr. 13 en 14 .. Prachtig. De kuifeendjes op foto 1 valt op dat er eentje een brede witte band voor de snavel heeft … toch wel een beetje afwijkend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s