11 reacties op “Vuurgoudhaantje (Regulus ignicapillus)

  1. De kleinste en beweeglijkste vogeltjes die we in Nederland kennen, hartstikke leuk als die je tuin aandoen. En een Vuurgoudhaantje is natuurlijk nog een extra cadeautje. Je zult toch niet kerstbomen blijven behouden de rest van je leven?Of je hebt een immens grote tuin 🙂

    • ’t Is maar een heel klein tuintje. Gelukkig gaat niet iedere kerstboom het doen, anders hadden we inmiddels toch een klein dennenbos. Maar je hebt natuurlijk helemaal gelijk: het moet wel een keer ophouden 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s