Niet langer welkom

2

In Nederland dreigt een half miljoen overzomerende grauwe ganzen en brandganzen te worden vergast. Te wat? Vergast ja, dat lees je goed. Natuurmonumenten en Vogelbescherming Nederland hebben er godbetert mee ingestemd. Ben je lid van een van deze organisaties? Verhef dan je stem en laat ze weten dat je het hier niet mee eens bent! Waarom niet? Blader een blogje terug! (Wordt vervolgd)

Klik hier voor een grotere afbeelding

6 reacties op “Niet langer welkom

  1. We zitten wel lekker in de mineur momenteel, jij met de ganzen, ik met de bijen … Maar ja, als we in de toekomst ook nog willen kunnen genieten van deze toch mooie vogels, en als we willen dat ook toekomstige generaties te eten hebben, dan zullen we inderdaad onze stem moeten laten horen. Wat de ganzen betreft heb ik dat gedaan in de richting van It Fryske Gea, voor de bijen heb ik zojuist nog maar eens een petitie van Greenpeace ondertekend.

  2. en de bomen, en het fijn stof, en de walvissen, en het koraal (en alle beestjes die ermee en er rond leven…. en….en…
    Begrijpe wie het kan… Ik zal het nooit snappen… šŸ˜¦

  3. Vielen Dank fĆ¼r Deinen Tip, betreff der Tags. Habe nun alles in mĆ¼hsamer Handarbeit nachtrƤglich hinzugefĆ¼gt. Ist mir aber eigentlich nicht soooo wichtig, das da viele Leute kommen. Lieber ein paar weniger, dafĆ¼r mit Herz und Seele. šŸ˜‰

    Gruss Sam

    ,,QuƤƤƤk,,Ć¼brigens schƶn erwischt die Enten/GƤnse šŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s