15 reacties op “City lights

  1. Zowel deze foto als de vorige zijn mooie sfeervolle platen van nachtelijk Amsterdam.
    Zonder statief krijg je dergelijke foto’s volgens mij nooit zo mooi strak.
    Ik had me voorgenomen om straks ook nog even wat foto’s in de duisternis te maken, maar ik zit wat tegen de kou aan te hikken …

    • Die foto is nep, Eveline, het is een montage van twee foto’s die ik kort na elkaar nam. En ik heb ook nog nooit twee torenvalken samen zien vliegen. De foto staat dus niet alleen op gespannen voet met de werkelijkheid, maar druist ook nog eens in tegen de regels der waarschijnlijkheid. Daarom heb ik hem toch maar weer weggehaald.

  2. Oh je hebt hem weggehaald! Maar ik vond hem juist zo mooi! En fotografie is naar mijn mening mĆ©Ć©r dan alleen maar de werkelijkheid weergeven. Dus van mij had je hem mogen laten staan ;-). Gek trouwens dat als je een post weggehaald dat ie in de reader vermeld blijft staan…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s