6 reacties op “Maneswaard

  1. Ik heb er totaal geen verstand van, maar ik vind hier regelmatig …verstild leven… alsof de tijd even wordt stilgezet en alles boven het aardse wordt uitgetild…. beeldpoëzie/droommomenten….onwerkelijke/ werkelijkheid… en dat kan doordat iets in de bewerking heeft plaatsgevonden,zo leer ik hier. Dan brengt dus iemand door de bewerking iets naar buiten wat in hem leeft en mogen wij even meekijken, dat vind ik mooi!

    • Dank je wel voor je commentaar, Maeve, Ik vind het erg mooi, ook al denk ik er zelf, als ik eerlijk ben, niet zo heel erg diep over na wat ik aan het doen ben als ik foto’s maak. Ik hoop dat je nog vaak komt kijken!

      groet,
      Ed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s