Afbeelding

Bonte vliegenvanger (Ficedula hypoleuca)

De prijs voor vogelfoto van het jaar ga ik met een van deze twee foto’s zeker niet winnen, maar een bonte vliegenvanger in mijn tuin komt niet iedere dag voor. Sterker nog: ik had er nog nooit een gezien. En hij was ook zo weer weg. Dus moeten we de iets mindere kwaliteit van deze inderhaast geschoten plaatjes maar even voor lief nemen. Want zeg nou zelf: is het met dat fraai contrasterende zwart-witte verenkleed niet een heel mooi vogeltje?!

2 reacties op “Bonte vliegenvanger (Ficedula hypoleuca)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s