Afbeelding

Insecten in de tuin en om het huis

Beperk me in verband met het coronavirus tot waarnemingen in de tuin en om het huis.

7 reacties op “Insecten in de tuin en om het huis

  1. In en om de tuin valt genoeg te beleven. Een klein groen tuintje is genoeg om een variatie aan insecten te spotten. Onze tuin is ook niet zo groot maar is wel een groot goed. Zeker in deze dagen ben ik blij dat ik de deur open kan zetten en de tuin in kan gaan.
    Mooie foto’s! De zwartbekbandzweefvlieg ben ik, denk ik, nog niet tegengekomen.

  2. Your insect photos are wonderful. We also have many cute and useful insects but there are also dangerous hornets that we cannot drive away. Whenever I enter my garden I have to be careful because one of the hornets can sting and cause me a lot of pain. šŸ˜£

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s