Afbeelding

Langs de Nieuwe Maas

Wilde afgelopen zondag de tentoonstelling ‘Surf Tribe’ van de Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren in de Kunsthal in Rotterdam bezoeken, maar ´t was veel te druk. In plaats daarvan een wandelingetje langs de Nieuwe Maas gemaakt. Ook leuk 🙂

 

8 reacties op “Langs de Nieuwe Maas

    • Je bedoelt denk ik de ‘frontfoto’?

      ’t Is een hdr van zeven opnames die ik heb getonemapped met Photomatix (een beetje met de schuifjes spelen). Vervolgens de foto geopend in Photoshop. Een extra laag gemaakt en die geconverteerd naar zwart wit. De dekkingsgraad van de zwart-witlaag wat teruggebracht, zodat er weer een vleugje kleur doorheenschijnt, en vervolgens het lokaal contrast wat opgevoerd 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s