Afbeelding

Lijsterbessentijd

In mijn achtertuintje snoepen de merels nu de hele dag van de rijpe lijsterbessen. Als fotograaf probeer je daar natuurlijk iets van vast te leggen. Klik voor deze en nog wat andere foto’s maar even op een thumbnail:

13 reacties op “Lijsterbessentijd

    • De aanschaf van een paar goedkope tussenringen een aantal jaren geleden bracht de macrofotografie opeens binnen het bereik van mijn mogelijkheden. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open 🙂
      Inmiddels fotografeer ik wel iets comfortabeler met een echte macrolens.

    • Van ‘achterliggen’ kan wat mij betreft geen sprake zijn, Dianne, laat staan dat ik je iets kwalijk zou nemen. Alsof je alles zou moeten bekijken, of overal commentaar op zou moeten geven. Ikzelf breng dat niet op, en ik verwacht dat van anderen ook niet.

      En dank je wel voor het compliment 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s