Vogeltjes in mijn achtertuin/Birds in my back yard

koolmees 2

Compilatie van wat oudere foto’s, aangevuld met een paar nieuwe. Allemaal de afgelopen jaren gemaakt in mijn achtertuintje.

Het restaurant is inmiddels weer open, en ik hoop op veel nieuwe gasten 🙂

Klik voor een diapresentatie op een thumbnail en vervolgens op F11

19 reacties op “Vogeltjes in mijn achtertuin/Birds in my back yard

  1. Prachtige reeks!!! 🙂 Cabaret vind ik helemaal ongelooflijk!

    Maar is de poes geen probleem?

    Ik heb hier ook een uitgebreid restaurant en een bistrootje – en een tijgertje. Die probeert uit jaloersheid zaad te eten maar heeft de vogels toch geaccepteerd als deel van de familie, denk ik… Hij is ook al wat ouder en in de bomen klimmen gaat niet meer zo vlot… Maar er zijn jonge kapers in de buurt en ik heb al een hoopje veren gevonden dat volgens mij ooit eens ’n meesje was en dat vind ik niet zo prettig… 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s