Paringswiel variabele waterjuffer (Coenagrion pulchellum)

9

De lange zijspitsen en de schoudernaadstreep in de vorm van een uitroepteken bij het mannetje helpen bij het op naam brengen van deze waterjuffer.

Locatie: Kockengen

Klik hier voor een grotere afbeelding

10 reacties op “Paringswiel variabele waterjuffer (Coenagrion pulchellum)

  1. Puntgaaf, Ed.
    Dit koppeltje was er vroeg bij. Hier heb ik de eerste juffers intussen ook gezien en gefotografeerd, maar stelletjes heb ik nog niet aangetroffen. Ach, de zomer moet nog beginnen, mijn tijd en kans komen vast nog wel.

  2. Ed het is zo gek om je eigen reacties terug te zien. Op Facebook deel ik in de aanloop naar mijn tienjarig blog jubileum al een aantal dagen oude berichten met vrienden. Soms zit je met open mond te kijken naar je eigen reacties. Dat is hier dus ook het geval. Tjonge wat ben ik soms gevat 😄😄😄😄 een variabele waterjuffer met een lekke band. En euh inderdaad dus….ik had ze al eerder gezien. 😇

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s