The old barbers shop

Zeker, dit is een site met vooral natuurfoto’s, omdat daar nu eenmaal mijn hartstocht ligt. Maar soms voel ik me een beetje ingeperkt door dit stramien waarin ik mezelf heb geperst. Dan wil ik graag andere foto’s laten zien. Zoals dit plaatje van een Utrechtse herenkapper op leeftijd, die niet zo lang geleden zijn kappersschaar definitief aan de wilgen hing. Als je het mij vraagt: jaren vijftig nostalgie pur sang!

Klik hier voor een grotere afbeelding

12 reacties op “The old barbers shop

 1. Dit is echt een topfoto Ed. Het geeft een prachtig beeld van de kapsalon. Overal mooi scherp en ik vind het heel mooi dat er zo weinig kleur in de foto zit.
  Hier heb ik met veel plezier een poos naar gekeken. Wat mij betreft plaats je vaker zulke foto’s.
  Gr. Elly

 2. Elly, Henk, Yvonne, dank jullie wel voor jullie positieve reacties op deze foto! Het probleem is een beetje dat ik op een paar startpagina’s als natuur- en landschapsfotograaf vermeld sta. Als iemand dan van zo’n pagina doorlinkt naar mijn fotoblog en in een kapsalon terechtkomt :-), is dat, neem ik aan, niet wat hij of zij verwacht had. En als er dan vervolgens bij de webmaster van zo’n startpagina geklaagd wordt dat hier iets niet klopt (je weet maar nooit) schiet ik daar ook niks mee op. Vandaar dat ik terughoudend ben met het laten zien van dit soort foto’s.

 3. Ja Ed….meiner Meinung nach eines Deiner besten Bilder. Da hast Du meinen Grossen Respekt. Du hast den Moment perfekt eingefangen. Da stimmt einfach alles, dokumentarisch, zeitgenössisch, urban, nostalgisch, einfach ein tolles Foto Ed.

  Gruss Sam

  • Hè, word ik daar even hardhandig uit mijn winterslaap gewekt 😉
   ’t Is waar, ik ben op dit moment wat minder actief. Een samenspel van factoren: een vette computercrash (die ik inmiddels weer te boven ben: moest moederbord, processor en geheugen vervangen), en weersomstandigheden die mij er niet zo toe nopen er op uit te trekken. Maar ik werk aan mijn comeback 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s