Zolderkamercommunist

 

Wie de politiek in ons land een beetje volgt zal het niet zijn ontgaan dat de SP van Lilian Marijnissen inmiddels alweer maandenlang overhoop ligt met haar eigen jongerenafdeling Rood die zou zijn geïnfiltreerd door ‘geradicaliseerde zolderkamercommunisten’. Gevaarlijke types die, als we algemeen secretaris van de SP Arnout Hoekstra mogen geloven, niets liever zouden willen dan de bevolking bewapenen om een burgeroorlog te ontketenen.

Niet handig zo vlak voor de verkiezingen.

In werkelijkheid ligt het allemaal een stuk genuanceerder, maar dat terzijde.

Geradicaliseerde zolderkamercommunisten? Ik weet er alles van. ‘k Heb immers nog een foto uit de jaren zeventig waarop ik samen met enkele uh … kameraden heel duidelijk als ‘geradicaliseerde zolderkamercommunist’ te herkennen ben. Kijk maar 🙂 Een beetje in scene gezet natuurlijk, die foto, en ook met een vette knipoog. Dat dan weer wel.

En de SP? Ach dat komt ooit ook wel weer goed. Vast 😉

zolderkamercommunisten

De foto werd gemaakt door Nico Spilt. Neem eens een kijkje op zijn website:

Langs de rails (nicospilt.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s