3 reacties op “Polka Dots and Moonbeams

  • De backing tracks haal ik meestal van YouTube. Opnemen doe ik met Audacity, een gratis open source programma waarmee je audiobestanden kunt bewerken. Je kunt daarin zoveel sporen toevoegen als je wilt, zodat je ook meerstemmige zangpartijen kunt opnemen. Erg leuk 🙂 Dan heb je verder dus alleen nog maar een usb stereomicrofoon nodig, bijvoorbeeld de Samson CO1UPro.

   Ja, en dan Tom Waits. Heeft volgens mij zeker al tien jaar geen studioplaat meer gemaakt. Vind zijn muziek wel te gek, Ook zijn latere werk, waarin hij steeds rauwer en rafeliger begint te klinken. Maar om dat nu zelf ook te proberen … 🙂
   https://edmather.com/2019/10/03/temptation/

   • Ik wist dat je al eens iets van hem had gezongen toen ik mijn reactie verzonden had. Maar ja, koken en zo 🙂
    Ik heb er zelfs op gereageerd.
    Misschien is wat rafeligheid best oké, maar zo rauw hoeft niet, haha.
    Dank voor je uitleg, het klinkt inderdaad erg leuk.
    De laatste keer dat ik iets opnam was een gedicht met een oude microfoon op een oude computer. Geen idee waar ik dat voor nodig had, zo lang geleden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s