Afbeelding

Oude bekenden …

 

Hier wat macro’s die ik de afgelopen weken dicht bij huis maakte: in de eigen tuin, in de wijk waar ik woon, in de Oude Hortus en de Botanische Tuinen Fort Hoofddijk, in Nieuw Wulven, of gewoon langs de kant van de weg. ‘k Trof veel, maar niet uitsluitend, oude bekenden …

 

Botanische Tuinen Fort Hoofddijk, Utrecht

10 reacties op “Oude bekenden …

  1. Stuk voor stuk prachtfoto’s en zelfs een vliegend langlijfje … Dat was vast een uitdaging. Toen ik begon te lezen aan de tekst zag ik al die mooie tuinfoto … Maar ik kwam er al snel achter dat het niet jouw tuin is. Haha, jammer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s