Afbeelding

Kristalkikker (Centrolenidae sp.)

Dit is een kristalkikker (Centrolenidae sp.), een van de zeer zeldzame en door klimaatverandering, houtkap en ziektes met uitsterven bedreigde kikkersoorten in Ecuador. De foto is te zien op het Breda Photo Festival, en gemaakt door de Nederlandse fotograaf Peter Lipton.

Het thema van het festival dit jaar is de impact van een zich razendsnel ontwikkelende wetenschap en technologie op onze samenleving. Foto’s rond dit thema zijn zowel binnen als buiten op verschillende locaties in de stad te zien.

Het Breda Photo Festival duurt nog tot 21 oktober.

Hier een kleine foto-impressie van stad en tentoonstelling:

4 reacties op “Kristalkikker (Centrolenidae sp.)

    • Ja, ’t Is dus een foto van een foto. Ik zeg het nog maar een keer duidelijk, voordat iemand mij van plagiaat beschuldigt. Het origineel is van Peter Lipton die in Ecuador een aantal met uitsterven bedreigde kikkersoorten fotografeerde. Die foto’s zijn nu te zien op het Breda Photo Festival 2018.

      De moeite van een bezoek zeker waard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s