Op Vlieland (2)

Voor een diapresentatie even op een thumbnail klikken. F11 op je toetsenbord geeft een grotere weergave. Wil je een foto op ware grootte zien, klik dan op het rechthoekje met het schuine pijltje helemaal in de rechterbenedenhoek.

10 reacties op “Op Vlieland (2)

  1. Prachtige serie weer, Ed, ik heb er van begin tot eind van genoten.
    Wij hebben onlangs eindelijk de knoop maar eens doorgehakt om volgend jaar ook weer eens een week naar een eiland te gaan, Terschelling in ons geval. De afgelopen weken is me duidelijk geworden, dat ik op moet schieten als ik nog eens langs het strand wil kunnen slenteren.

    • Bedankt Jan. Ik merk zelf ook wel dat het met het ouder worden allemaal wat stroever gaat, maar dat is natuurlijk van een totaal andere orde dan de beperkingen waar jij door je ms mee te maken hebt. Kan je alleen maar veel sterkte wensen.

      En ja, Terschelling is natuurlijk ook prachtig. ‘k Zou alleen niet in het hoogseizoen gaan, al was het maar om al die de hele dag bierzuipende en veelal laveloze jongeren te ontlopen😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s