Afbeelding

Miscellaneous

 

Hier een selectie uit foto’s die ik de afgelopen junimaand op verschillende locaties heb gemaakt: in de eigen achtertuin, langs de oevers van de Kromme Rijn bij Amelisweerd, in Nieuw Wulven en in de Botanische Tuinen Fort Hoofddijk, waar zoals ieder jaar ook dit jaar tijdens de zomermaanden weer een speciale vlinderkas met tropische vlinders is ingericht.

Zoals altijd heb ik ook deze keer weer geprobeerd alle diertjes zo goed mogelijk op naam te brengen. Maar een vergissing is nooit uitgesloten en verbeteringen zijn van harte welkom!

Klik voor een diapresentatie op een thumbnail en vervolgens op F11

11 Graphium agamemnon

18 reacties op “Miscellaneous

  • De aalscholver heeft het overleefd, twee jonge pimpelmeesjes en een jonge merel helaas niet. Daan heeft nu twee bellen om z’n nek en rinkelt bij iedere stap die hij zet als een ouwe brandweerwagen. Hopelijk helpt dat 🙂

    • Het zou er voor de vogels maar een heel klein beetje veiliger op worden, want het stikt hier werkelijk van de katten, en Daan zou er zelf diepongelukkig van worden: hij is het buitenleven gewend. Maar soms houden we hem ook nu al wel even binnen als er teveel jonge vogels in de buurt zijn. Alleen helemaal binnen houden: dan raakt Daan pas echt gefrustreerd, Eveline 🙂
     Zo veel mogelijk de schade beperken is denk ik het maximale wat er in zit 😦

 1. Een prachtige serie . De foto,s verdienen eigenlijk allemaal een eigen blog en om nou Daan er zo maar even tussen te moffelen gaat echt te ver Ed.
  Kom op zeg, hij dient toch echt fatsoenlijk voorgesteld te worden hoor.
  Het arme beest raakt op deze manier helemaal gefrustreerd zeker vanwege je blog tempo. Joost mag weten wanneer hij nu weer eens in beeld mag.

  • k Heb het Daan gevraagd en je hebt helemaal gelijk Eveline: Daan voelt zich ernstig tekortgeDaan.

   Hier zijn reactie:

   “Mij daar een beetje weg te moffelen tussen de insecten, schandalig! Als Fijnbesnorde Kater van Stand heb ik er toch zeker wel recht op fatsoenlijk te worden voorgesteld?!”

   “Nou ja Daan, Fijnbesnorde Kater van Stand, je bent maar een gewone Europese korthaar uit het asiel, hoor!”.

   (Had ik niet moeten zeggen)

   “Met jou heb ik het helemaal gehad. Ik wil naar Haaksbergen, Eveline begrijpt mij tenminste!”

   “Nee, Daan, dat kan niet. Eveline heeft nu al haar handen vol aan Gijs met de grote oren, daar kun jij niet ook nog eens bij.”

   “Gijs met de grote oren? Wie is dat nou weer?”

   “Dat vertel ik je later nog wel eens, Daan. Maar ik beloof je nu al, dat we heel gauw een fotoshoot gaan doen waarin jij, en jij alleen, het stralende middelpunt zult zijn.”

   “Mmmm, echt waar?”

   “Echt waar, Daan!”

   “Nou oké, vooruit dan maar.”

 2. Arm Daantje met zijn twee belletjes! 😀 Maar ja – het is hun aard… Met ouder te worden zal het misschien beteren. Zo ging het bij mijn Dieseltje toch. In plaats van ze te vangen probeerde hij hun eten (al proestend) op te eten – pure frustratie… 🙂

  Mooie oogst ondanks het kwakkelweer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s