Passer domesticus

6 psp

In mijn tuintje zijn na een afwezigheid van jaren de huismussen terug. Alsof ze na mijn vorige blog wilden zeggen: “Nou, Ed, valt best mee hoor met de biodiversiteit. We zijn er toch nog?! “

Klik hier voor een grotere afbeelding

12 reacties op “Passer domesticus

 1. Bij jou ook ? Hier ook sinds afgelopen winter. Zoooo leuk. Dit was wel de eerste winter dat ik exact zo’n silo had hangen. Eerder alleen vetbollen en (vogel)pindakaas en pindanetjes en doppinda’s. Er komen steeds meer soorten vogels. Geweldig !!! Bij mijn weten heb jij de ringmus gefotografeerd 🙂

 2. t Is heel eenvoudig, Margriet: ringmussen hebben een chocoladebruine kruin, huismussen (de mannetjes) een grijze. Ringmussen zijn ook wat kleiner dan huismussen en ze tsjilpen wat beschaafder 🙂

 3. Ik begrijp hier even niets meer van. Ik krijg via mail een melding van een nieuw bericht met veel foto’s.”beveiligd nota bene” Echter als ik verder wil moet ik een wachtwoord invoeren om verder te kunnen… boycot ???

  • Hallo Margriet,

   Nootabene is een Utrechts koor en de foto´s zijn van een concert dat ze vandaag gaven. Ze zijn dus bedoeld voor de leden van het koor, en als ze ze gezien hebben delete ik ze weer, omdat ik dit soort foto´s eigenlijk niet op mijn blog wil: ik wil hier vooral natuurfoto´s laten zien. Overigens heb ik ook nog een ander blog met zwart wit foto´s (link beneden aan de pagina), maar daar komt geen hond 🙂

   Sorry!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s