10 reacties op “Fuut met hapje

    • Heb ik me ook afgevraagd, Jan, maar ik kan nog geen stekelbaars van een snoek onderscheiden, laat staan dat ik zou weten wat dit is. ’t Ziet er wel kreeftachtig uit, lijkt me. Wie het weet, mag het zeggen.

  1. Een mooi momentje heb je hier te pakken … Heb je de afloop nog meegemaakt? Ben wel benieuwd of hij hem daadwerkelijk opgegeten heeft. Zal wel een Amerikaanse rivierkreeft zijn. Laten we het hopen want dan is er daar tenminste weer eentje minder van.

    • Hij heeft ‘em inderdaad verorberd, net op het moment dat mijn camera de eerder gemaakte foto’s naar de geheugenkaart aan het wegschrijven was. Dat kan ik dus jammergenoeg niet laten zien 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s