Kokmeeuw (reload)

Larus ridibundus

De eerder geüploade foto van deze kokmeeuw bevatte een foutje: de bewegingsvervaging die ik op de achtergrond had toegepast liep niet door tot in de ruimte tussen de handpennen van de rechtervleugel. Vandaar deze reload.

Klik hier voor een grotere afbeelding

7 reacties op “Kokmeeuw (reload)

  1. Ik zou het jammer vinden wanneer het commentaar van Henk Jonkvorst bij de eerdere foto (die dus op de hierboven aangeduide correctie na identiek is aan deze) door deze reload verloren zou gaan. Henks commentaar bij die eerdere versie luidde:
    “Flink gemanipuleerd maar een echt artistieke plaat is het zeker. Heel mooi”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s