Afbeelding

Enkele macro’s

 

Bloggen heeft op dit moment voor mij geen prioriteit. Maar het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Hier dus toch maar wat foto’s die ik de afgelopen weken maakte. Voor een diapresentatie klik je op een thumbnail (en vervolgens op F11 van je toetsenbord).

 

 

18 reacties op “Enkele macro’s

  1. Mooie reeks 🙂 En Brammetje – ja, natuurlijk… 🙂 Maar een kikker?! Oeps! Dat is me bespaard gebleven – ik kreeg wel ooit een bosduif cadeau van mijn tijgertje die voor mijn slaapkamer zat te bibberen… gelukkig niet erg gekwetst. Toen ik hem buiten zette, vloog-ie blij weg…

    • Brammetjes belangstelling voor vogels is tot nu toe gelukkig zeer beperkt. Hij zit ze soms wel achterna, maar dat heeft toch iets zeer plichtmatigs: alsof het nu eenmaal moet omdat hij een kater is. Het echte vuur ontbreekt en tot nu toe heeft hij dan ook nog geen vogel gevangen. Hopelijk bvlift (oeps, ik lijk Donald Trump wel), corrigeer: blijft dat zo 😉

      • Tijgertje heeft het mettertijd wel geleerd dat de vogels bij de familie horen, denk ik – de duif was in de beginperiode. Hij was er wel stikjaloers op… probeerde proestend hun zaadjes op te eten of ging er in rollen… Of had ik dat al eens verteld? 🙂

  2. Ha die Bram! Hopelijk gaat het goed met je, het lijkt me in ieder geval een goed teken dat je hier weer eens wat foto’s publiceert. Je laat met deze fraaie serie macro’s mooi zien dat dagelijks of wekelijks bloggen geen voorwaarde is om prachtige foto’s te kunnen maken en tonen. 🙂

  3. Ach jee … wat een akelige slip of the finger … Sorry Ed! De bedoeling was goed … 🙂
    Met mij gaat het inderdaad ook weer een stuk beter. Ik heb zelfs een volle week kunnen genieten op Terschelling zonder echt veel pijn te hebben gehad. Nadien heb ik nog eens een injectie met corticosteroïden gehad, en daar heb ik nog dagelijks last van. Volgende week weer een afspraak met de chirurg, daarna zien we wel weer verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s