16 reacties op “Op Texel

  1. Voor foto’s van vogels in het gras, en van bovenaf genomen draai ik niet zo warm maar bijv. de beelden van de kluut in het stroompje vind ik prachtig. Al met al vind ik dit toch wel een mooie impressie met typerende beelden van het kerkje en de garnalenboten

  2. Had ik het toch beter … zat afgelopen week op Corfu 🙂 Daar waren nagenoeg geen vogels vreemd genoeg dus wat dat betreft had jij het beter.
    Toch een mooie serie foto’s, donkere luchten hebben ook wel wat om (achteraf) naar te kijken.

  3. Het is misschien niet helemaal geworden wat jij je ervan had voorgesteld, maar ik heb deze fraaie serie weer met veel plezier bekeken. Als liefhebber van wolkenpartijen en dreigende luchten ben ik hier ruimschoots aan mijn trekken gekomen, en ook de vogelfoto’s mogen er wat mij betreft zeker zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s