Koereiger

koereiger

De koereiger is in ons land vrij zeldzaam, en zou ik deze opname in de vrije natuur hebben gemaakt, dan was ik er waarschijnlijk best wel trots op geweest. Maar dat is niet het geval. Voor één keer laat ik hier een foto zien die ik in Dierenpark Amersfoort heb gemaakt. En ik beloof: ik zal het nóóit meer doen.

Want voor mij is het tonen van foto’s van dieren in gevangenschap toch het doorbreken van een taboe.

Nartuurlijk mag iedereen in de dierentuin zoveel kiekjes maken als hij wil. En ik ben ook niet per se tegen dierentuinen. Maar met natuurfotografie heeft een foto als deze natuurlijk niets te maken.

Dat gezegd hebbende …  toch wel een mooie reiger, vinden jullie niet 🙂

Klik hier voor een grotere afbeelding

7 reacties op “Koereiger

    • Van mij mag iedereen ook in de dierentuin fotograferen. Ik doe het zelf ook. Maar goede sier maken met foto’s van dieren in gevangenschap die je als het ware op een presenteerblaadje worden aangeboden vind ik nu eenmaal een beetje moeilijk ….
      Dierentuinfoto’s zijn geen natuurfoto’s, vind ik 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s