6 reacties op “Pendelzweefvlieg (Helophilus pendulus)

 1. Die heb je meteen mooi scherp weten te vangen.
  Tijdens een van de schaarse zonnige momenten heb ik gistermiddag ook een eerste zweefvlieg kunnen kieken, maar ik ben nog niet tevreden over het resultaat. Wachten op wat warmte, dan komen mijn kansen ook nog wel.

  En wat die Hedwigepolder betreft ben ik het helemaal met je eens.

  • De Hedwigepolder behoort gelukkig niet tot de meest dichtbevolkte gebieden van Nederland, Robert. Ik heb begrepen dat het slechts om een handjevol (5 of 6) boeren gaat. Lullig als je moet verhuizen, dat ben ik met je eens, maar louter numeriek bezien valt dat dus nogal mee, zou ik zeggen.
   Groet,
   Ed

 2. ook weer zo`n fraaie opname!
  Ik had je origineel geschreven biografie al eens gelezen…..
  Je hebt oosterse roots…dat kan niet missen..de wijzen enz..
  Ik woon weliswaar in Twente ( haaksbergen) maar mijn roots liggen in de achterhoek en voormalig Nederlands Indië.
  Nog oosterser…kun je nagaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s