7 reacties op “Ooievaar (Ciconia ciconia)

    • Hoi Robert,

      Dank voor je commentaren. ‘k Heb laatst nog geprobeerd een opmerking te plaatsen bij een van je postings, maar ik kreeg opnieuw een foutmelding :-(. Wijt het ontbreken van commentaar mijnerzijds bij je foto’s dus alsjeblieft niet aan een gebrek aan belangstelling, want daar is geen sprake van! Ik blijf het zo nu en dan proberen. De aanhouder wint, hoop ik.

  1. Jaren geleden heb ik een ooievaar onder mijn arm ( op de fiets ) meegenomen naar de dierenarts. Het dier was aangereden en lag te spartelen langs de weg toen ik voorbij reed. Niemand stopte en ik was toen al een stuk ongeduld, de dierenambulance bleef te lang weg naar mijn zin dus nam ik hem onder mijn arm mee naar de kliniek. Het was zwaar en moeilijk fietsen dat weet ik nog wel. Via de dierenkliniek is de ooievaar toen naar een vogelopvangcentrum gebracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s