8 reacties op “Erasmusbrug (2)

 1. Beste Ed,

  Ik ben zeer geinteresseerd in deze foto. Ik woon zelf in Rotterdam en liefhebber van stadsgezichten. Zijn er wellicht mogelijkheden (tegen betaling) dat ik deze foto gemaild krijg. Ik wil hier nl graag een uitvergroting van maken voor in de woonkamer. Zoals de foto hier staat is de kwaliteit niet goed genoeg om er een vergroting van te laten maken. Hoor graag.

  • Hoi Kitty,

   Als je naar de link hierboven (“Klik hier voor een grotere afbeelding”) gaat kom je bij het origineel dat misschien iets beter voor je doel geschikt is. De kwaliteit is ook dan niet best, maar een betere heb ik in dit geval helaas niet voor je.

   Overigens mag je al mijn foto’s voor privédoeleinden gratis downloaden.

   Groet,
   Ed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s