If you go away

 

Gisteren hoorde ik in The Voice of Holland Sophia (die -let op mijn woorden- dit jaar the Voice gaat winnen) If You Go Away zingen, de Engelse adaptatie van Jacques Brels onsterfelijke Ne me quitte pas. De Engelse Nachdichtung van Rod mcKuen is goed, de originele Franse tekst van Brel is beter, maar uiteindelijk leverde toch de Nederlandse bewerking door Ernst van Altena het allermooiste resultaat op. Brel zelf vond dat ook, als ik me niet vergis.

Enfin, hier is Ne me quitte pas sung by me, in drie talen šŸ™‚

2 reacties op “If you go away

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s