Afbeelding

Laatste macro’s

locatie: Nieuw Wulven

locatie: Nieuw Wulven

Klik voor een diapresentatie op een thumbnail en vervolgens op F11

12 reacties op “Laatste macro’s

  • Ik bedoel er geloof ik van alles mee, ik lijk Heer Bommel wel 😉
   ‘Laatste’ in de zin van ‘meest recent’ da’s één. ‘Laatste’ in de zin van dat ik het gevoel heb dat het macroseizoen (= voor mij het insectenseizoen) wel zo’n beetje aan het aflopen is, ook al is er met dat warme weer nu nog genoeg te zien. Da’s twee. En ja, soms denk ik ook wel eens: waarom zou ik achter dat hele bloggersgedoe niet definief een punt zetten? Laatste macro’s. Over en uit. Mooi geweest. Da’s drie …

   … maar dan zijn er toch altijd wel weer een paar blogs die ik leuk genoeg vind om te blijven volgen, zoals die van jou 🙂

   Dus dat laatste ´laatste´ doen we dan nog maar even niet 🙂

   • pff, wat een opluchting 🙂
    En jij bent een van die mensen die ik niet zou willen missen, hier of in je donkere kamer. Haha, dit klinkt leuk voor de niet-insiders.
    Af en toe even pauze nemen, daar is ook niks mis mee. Doe ik ook vaker en het is prettig om eens met heel iets anders bezig te zijn. Doe gewoon wat je wilt doen, wat dan ook. Ik was gewoon nieuwsgierig…
    Dank! 🙂 met ’n dikkuh soen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s