Scheveningen

Scheveningen bis

Voor een grotere afbeelding klik hier

Foto van een paar jaar geleden:een hderretje dat sommigen misschien over de top zullen vinden. Nooit eerder ge-upload vanwege een teveel aan verscherping en chromatische aberratie. Maar bij nader inzien vind ik de strenge symmetrie en de kleuren dan toch wel weer aardig. Kortom: een foto met gebreken waar iedereen het zijne of hare van mag vinden. Zoals van al mijn foto’s 🙂

7 reacties op “Scheveningen

  1. Haha, bij voorbaat al in de verdediging 🙂
    Vind hem mooi, de kleuren, de belijning, het geheel. Pas als je hem vergroot, zie je de benadrukking goed, maar dat zou juist bij zoiets als een poster prima werken: magisch realisme:-) Dit beeld kan het prima hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s