Green Finch&Blue Christmas

groenling bis

De donkere dagen voor kerst inspireren mij maar weinig tot fotografische hoogstandjes. Beperk me dus maar even tot een foto van deze groenling in mijn achtertuintje. En tot een vrolijk kerstliedje 😉 . 

Blue Christmas :

Vonden jullie het Groot Dictee van Kees van Kooten trouwens ook zo over the top? Ben halverwege afgehaakt 😦

Fijne feestdagen!

8 reacties op “Green Finch&Blue Christmas

  1. Die groenling kijkt alsof hij niet erg tevreden is over het voer dat je hem hebt voorgezet … 😉
    Omdat het dictee door Kees van Kooten was geschreven, ging ik er woensdag voor het eerst sinds jaren weer eens goed voor zitten om mee te doen. Nadat Kees het verhaal in zijn geheel had voorgelezen, heb ik pen en papier terzijde gelegd om maar wat anders te gaan doen. Deze tekst sloeg naar mijn idee echt nergens op.
    Afijn, gezellige Kerstdagen gewenst, Ed!

  2. Hij kijkt ook inderdaad als een verwende groenling! Ik zie ze helaas nooit, zeker niet in mijn tuin.
    En wat het Groot Dictee betreft: ik doe al een paar jaar niet meer mee, want het lijkt steeds erger te worden en dit voormalig lid van het Simplistisch Verbond heeft er helemaal een potje van gemaakt. Onbegrijpelijk! De doodsteek voor het GD? Zijn pogingen om grammaticafouten (zonder tussenstreepje) aan de kaak te stellen, kon ik wel weer waarderen.
    Groet, Dick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s