Grote roodoogjuffer, variabele waterjuffer en gewone oeverlibel

gewone oeverlibel denk ik

gezien tijdens een wandelingetje in Nieuw Wulven

10 reacties op “Grote roodoogjuffer, variabele waterjuffer en gewone oeverlibel

    • Hij zat midden in een poeltje op een blad. Dat doen roodoogjuffers altijd, is mijn ervaring. Ze komen nooit eens naar de kant. En dus moest de telelens er aan te pas komen om de foto te maken. Dat levert kwalitatief wel een mindere foto op, maar dat neem ik voor lief, want ook al is hij in Nederland dan vrij algemeen, voor mij is zo’n roodoogjuffer toch wel bijzonder. Ik zie ze niet elke dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s