2 reacties op “In deze tijd van het jaar: Dansvlieg (Empis tessellata)

  1. vooral de tweede foto vind ik heel fraai, hoewel ik het gevoel heb dat hij behoorlijk glad gepoetst is.
    De scherpte valt prachtig op de ogen en dat moment van overstappen van de ene naar de andere bloem is heel mooi.

    • Als de scherpte maar op de ogen valt is het inderdaad niet zo erg dat niet het hele plaatje scherp is, heb ik altijd geleerd. De scherptediepte is bij macro’s nu eenmaal heel klein en helemaal scherp lukt eigenlijk alleen bij een zijaanzicht…..

      Tijdens de nabewerking van mijn foto’s poets ik inderdaad zo nu en dan wel eens wat glad, d.w.z. dat ik wat ruis weghaal met gaussian blur, enzo. Verder komt gladpoetsen ook veelvuldig voor in de politiek … In het CDA zijn ze er na die ongelukkige samenwerking met de PVV maar druk mee …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s