6 reacties op “Koninginnedag/Queensday Utrecht

    • Ik heb in Photoshop eerst een nieuwe laag gemaakt, die geconverteerd naar z/w en vervolgens het dekkingspercentage verlaagd naar 90%, zodat de kleuren van de onderliggende achtergrondlaag er nog een beetje doorheen schemeren. Op die manier krijg je mooie (bijna) zwart/wit foto’s met veel warme bruintinten. Teveel kleur zou m.i. de aandacht alleen maar hebben afgeleid van de gezichtsuitdrukking van de beide meisjes terwijl ze aan het musiceren zijn. Portretten werken in z/w meestal een stuk krachtiger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s