6 reacties op “De grootste

  1. Proud to be a tukker zoals dat heet. Fraaie HDR opname van een mooie locatie. Ik vind de mooi belichte huizenrij rechts prachtig maar die leidt een beetje de aandacht van het hoofdonderwerp af. Maar al met al zou ik ‘m best gemaakt willen hebben.

    Groeten,
    Robert

    • De foutmelding luidt “Je OpenID-referenties kunnen niet worden geverifieerd”, en is browseronafhankelijk. Heb het zowel met Firefox als Chrome geprobeerd. Heb even met deze foutmelding gegoogeld, maar dat levert maar een paar treffers op en geen clou. Ik begrijp dat het iets met een internetidentiteit te maken heeft die niet herkend wordt. Enfin, ik kijk wel of ik het alsnog kan oplossen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s