3 reacties op “het wad

    • Het is heel lang geleden dat ik deze foto maakte, Ronaldo, en ik maak heel veel foto´s in een week … Je moet me dus maar niet kwalijk nemen dat ik me de precieze omstandigheden waaronder deze foto tot stand kwam niet meer zo heel goed kan herinneren.

      Het tijdstip en de lichtomstandigheden zijn in elk geval belangrijk. De foto is gemaakt net na zonsondergang. Het is een HDR van drie met een verschillende sluitertijd gemaakte opnames. De foto is getonemapped in Photomatix en nabewerkt in Photoshop.

      Meer kan ik er helaas niet over zeggen. Ik houd niet precies bij hoe ik mijn foto´s bewerk, en dit is, zoals gezegd, wel heel lang geleden … sorry.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s