Afbeelding

Teken de petitie

Onze insecten sterven massaal!5 Gewone citroenzweefvlieg Xanthogramma pedissequum

Het aantal insecten is de afgelopen 30 jaar met 75% afgenomen. (Zie > hier)

Gifstoffen en de toename van stikstof vernietigen het leefgebied van talloze planten- en diersoorten.

De intensieve landbouw speelt hierin een belangrijke rol. In geen ander Europees land is het gebruik van landbouwgif zo intensief als in Nederland. Dat kan en moet anders.

Roep daarom de nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten op tot actie en zet je handtekening. De insecten rekenen op onze hulp!

Teken de petitie >hier

 

8 reacties op “Teken de petitie

 1. Hey Ed,
  Je volgende logje getiteld ‘charmante soirée’ is beveiligd met een wachtwoord. Het is één van beide: òf je stuurt alle min of meer vast reaguurders het wachtwoord, òf je verandert het logje even … Ik wacht het resultaat wel af … 😉

  • Hallo Jan,

   Je hebt als ik het goed begrijp een e-mailtje ontvangen van mijn blog en bent vervolgens gestuit op een versleuteld bericht. Ik kan me voorstellen dat je dat een beetje irritant vindt. Het betreft hier een paar foto’s van een gezellig samenzijn met wat mensen die ik lang niet gezien had bij mij thuis. Die foto’s zijn echt helemaal niets bijzonders, maar ik geef ze niet aan de openbaarheid prijs, omdat ik daarvoor niet om toestemming had gevraagd. Een versleuteld (tijdelijk) bericht op mijn blog is dan een manier om die foto’s even met hen te delen.

   Dat ook de ik meen nog altijd meer dan honderd volgers van mijn blog bij dit soort berichten een e-mailtje in de bus krijgen is inderdaad onhandig, maar het versturen daarvan gebeurt automatisch. Ik doe dat niet zelf. Je kunt die optie in WordPress trouwens ook uitschakelen.

   Nog een fijne zondag Jan!

   Ed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s