13 reacties op “See you later alligator

    • Hij moet inderdaad nodig naar de tandarts.

      Ja en dan die aquariumfotografie. Valt inderdaad niet mee. Je hebt om te beginnen een behoorlijk lichtsterke lens nodig. Ik heb het gedaan met een pancake lensje van Canon, de EF-S 24mm 1:2.8. F1.8 0f 1.2 zou natuurlijk nog mooier zijn geweest. Nu zat ik met isowaarden van 1600-3200 en dat levert toch wel wat ruis op, die je achteraf dan maar weer zo goed mogelijk moet zien weg te werken.

  1. Altijd weer een feestje om naar dat vreemde gebit van de krokodil te kijken, dan valt mijn eigen onregelmatige verzameling weer mee 🙂 en inderdaad prachtige opnames…alsof ze speciaal voor jou net de ramen gereinigd hadden 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s