And now for something completely different…

Oké, ik zal er niet omheen draaien: dit ben ik, far back in the sixties. En hier kunnen jullie mij een paar liedjes horen zingen. Luister en huiver ;-):

Feel my love

Blue suede shoes

Nog eentje? Nou vooruit, nog eentje dan:

The partisan


door ed mather Geplaatst in music

8 reacties op “And now for something completely different…

  • Dank je wel, Henk. ‘k Heb vandaag mijn account geüpgraded en kan nu ook audiobestanden uploaden, dus dat wilde ik wel even uitproberen. Zingen doe ik overigens vooral onder de douche en tijdens de afwas. Voor bruiloften en partijen ben ik niet beschikbaar 😉

 1. Met een portie lef en een heel eigen geluid maak je toch dat ik even zit te genieten.
  De buren luisteren overigens mee want ijzig buiten.
  Zo ben je nu dus al aardig bekend geworden.

  • Dank je wel, Eveline. Mijn zangcarrière begon al zeer vroeg, om precies te zijn op negenjarige leeftijd toen we tijdens het schoolreisje om de beurt in de microfoon van de buschauffeur een liedje mochten komen zingen. Deze zangwedstrijd (een soort Idols avant la lettre), waarvan de jury bestond uit de buschauffeur, de meester en de juffrouw, werd door mij glorieus gewonnen met mijn onsterfelijke vertolking van Aan de Amsterdamse grachten. Daarna is mijn zangcarrière enigszins in het slop geraakt 😉

 2. Dit is inderdaad even heel wat anders, maar daarom zeker niet minder. Kon ik maar half zo goed zingen ….
  Wij hebben hier zojuist lekker in de tuin zittend vooral genoten van ‘the Partisan’, is dat geen nummer van Leonard Cohen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s