Smaragdlibel (Cordulia aenea) … met dank aan Geert

Hier de libel uit het vorige bericht nogmaals, in kleur. Ik moet hem nog even op naam brengen. Daar wordt aan gewerkt. Maar wie het nu al weet mag het natuurlijk zeggen. En ik ga me een betere insectengids aanschaffen, zodat ik niet voortdurend met de mond vol tanden sta šŸ˜¦

Klik hier voor een grotere afbeelding

door ed mather Geplaatst in macro's

5 reacties op “Smaragdlibel (Cordulia aenea) … met dank aan Geert

  1. Dank je wel Yvonne. Scott Kelby bespreekt in zijn Photoshop CS4 boek voor digitale fotografen een aantal handige verscherpingstechnieken. Een aanradertje. Ik heb het altijd onder handbereik als ik foto’s aan het bewerken ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s