10 reacties op “Erasmusbrug (4)

  • Het is de Erasmusbrug gezien vanaf Katendrecht. Sinds kort is er een loop- en fietsbrug die de Wilhelminapier met Katendrecht verbindt. Helemaal rechts (even op grotere afbeelding klikken) zie je het Hotel New York. Vanaf dit punt vertrokken de oceaanstomers van de Holland Amerika lijn ooit naar Amerika.

  • Dank je wel voor je commentaar, Henk. Ik kan me bij je kritiek zeker wat voorstellen. Ik heb de neiging me fotografisch nogal krachtig uit te drukken, om het zo maar eens te zeggen. Zelf vind ik het in dit geval niet over the top, maar iedere eerlijke mening stel ik zeer op prijs!

 1. Hi Ed,

  Lekkere foto hoor; ik mag dat wel die net wat extra aangezette kleuren. En inderdaad die dukdalf voorin het beeld geeft wel wat extra’s aan het geheel.

  Je boft maar daar in Rotjeknor met zo’n brug.

  Gr., Robert

 2. Ed, bedankt voor je reactie. Inderdaad was het heel mooi daar bij Culemborg. Zeg maar bijna in je achtertuin. De foto’s vanen bij de Erasmusburg zijn bij mij zo goed als in de achteruin. Succes met je blog. Ik zet hem op mijn blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s