Afbeelding

Markante koppen

Portretfotografie is geen genre dat ik fanatiek beoefen. Maar als ik toevallig tegen een markante kop aanloop, ben ik toch wel weer fotograaf genoeg om de kans niet te laten glippen. Zo zijn er in de loop der jaren een aantal snapshotachtige portretjes ontstaan die inmiddels diep verborgen in de krochten van mijn harde schijf een kommervol bestaan leiden. Dus heb ik een kleine selectie nu maar eens in een fotogalerij bijeengebracht.

10 reacties op “Markante koppen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s