Tjiftjaf, juveniel

denk juveniele tjiftjaf psp sf wordpress

Dit juveniele vogeltje zag ik vandaag in mijn tuin. Vanwege zijn duidelijke voorkeur voor de dennenboom dacht ik in eerste instantie aan een juveniel goudhaantje. In tweede instantie houd ik het toch maar gewoon op een jonge tjiftjaf. Maar helemaal zeker ben ik er niet van, dus als iemand het beter weet: reageer gerust!

Klik hier voor een grotere afbeelding

12 reacties op “Tjiftjaf, juveniel

      • Hallo Ed, hoe je dat ziet daar gaat tientallen jaren constant verblijf in de natuur aan vooraf. Dit is een heel leerproces. Veel succes met je foto,s en als er vragen zijn hoor ik het wel. Mvg Cock

        • Dat geloof ik graag, Cock, van dat langdurig verblijf in de natuur en zo. De bedoeling van de vraag was eigenlijk meer:WAARAAN zie je dat. Met andere woorden: wat zijn de onderscheidende kenmerken op grond waarvan jij zeker weet dat dit een juveniele goudhaan is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s